ftop1ctop3mtop1

Alt du har brug for samlet et sted

Som noget helt nyt har MP-Phonefix startet et samarbejde op med SOTI. Det vil sige, at vi er blevet servicepartnere af en platform, således vi kan tilbyde fuld kontrol af mobile enheder. Vi tilbyder dermed sagt en samlet løsning, hvor vi kan administrere, sikre, supportere og understøtte dine mobile enheder, så du ikke behøver bekymre dig om teknologiske problemstillinger mere.Herunder kan du få et overblik over, hvad vi i samarbejdet kan tilbyde dig og din virksomhed

Få kontrol over virksomhedens mobile enheder

Vi ved, at det kan være en udfordring at holde styr på en virksomheds mobile enheder. Kontinuerligt skal enhederne fx opdateres eller udvikles, så de kan rumme vigtige forretningsapplikationer og indhold, således virksomheden kan styres af medarbejderen fra kontoret såvel som på farten. Det kan derfor virke som en sej kamp at kæmpe, når der skal holdes styr på alle medarbejdernes forskellige enheder i hverdagen. For at lette dette arbejde i virksomheden, kan vi gøre hverdagens arbejde med virksomhedens mobile enheder meget lettere vha. Enterprise Mobility Management (EMM)

For med MP-Phonefix ved hånden, gør vi – via EMM – det nemt at styre mobile enheder og deres applikationer samt andet indhold og sikkerhed. Dette uanset hvilken model eller operativsystem virksomheden har. Vi er ansvarlige for at håndtere og løse virksomhedens enheder, således virksomheden ikke mærker problematikker med de mobile enheder i fremtiden.

Klargøring

Vi sørger for at klargøre samt få enhederne online så hurtigt som muligt, således medarbejderne hurtigt og enkelt kan komme i gang. Ved tilmelding konfigureres hver enhed automatisk med alle de nødvendige oplysninger og indstillinger, således alt er samlet et sted.

Administration

Via. en brugervenlig platform gør vi det nemt for medarbejdere at navigere samt holde styr på virksomhedens aktiver; nemt at indskrive, konfigurere, levere, spore, udvikle og ikke mindst fjerne virksomhedens mobile enheder, ligesom det er let for os at holde styr på og planlægge udskiftninger, udvikling og opdateringer.

Sikkerhed

Vi hjælper til at beskytte integriteten af din virksomheds IT-miljø. Det vil sige, at vi bruger branchens førende krypteringsteknologi til at sikre, at data på enheden, eller på flytbare medier, forbliver private og utilgængelige, således medarbejderne uanset arbejdsstation – på kontoret såvel som på farten – er sikret.

Applikationer

Vi sørger for altid at levere den rette applikation, løsning, opdatering, udvikling mm. til den enkelte medarbejders enhed. Applikationerne kan installeres lydløst og implementeres uden at dette kræver nogen form for involvering af medarbejderen. Det vil sige, at medarbejderen, med denne mobile løsning, ikke bliver forstyrret i deres respektive arbejde.

Indhold/Data

Vi gør det muligt for IT-administratoren i virksomheden at indstille regler for, hvem der kan se hvilke dokumenter, og hvem der har lov til at benytte dokumenterne. Vi opretholder dermed et transaktionsspor, som sikrer, at kun de rette får adgang til filerne.

Pensionering af mobile enheder

Når en mobil enhed skal ”pensioneres”, skal enheden sikkerhedskopieres, således enhedens indhold kan overføres til den nye enhed. Efterfølgende skal den gamle enheds indhold slettes, således alle data, midler og applikationer bliver fjernet. Endeligt skal enheden fjernes fra EMM-serveren samt fra listen over håndterbare aktiver, således denne ikke længere er lokaliserbar eller skal opdateres. Vi hjælper med at gøre dette, således vi er sikret, at overførslen af indhold ikke går tabt for virksomheden.