All for Joomla All for Webmasters
ftop1ctop1mtop1

Om MP-Phonefix

Hvem er vi?
MP-Phonefix er en virksomhed med speciale i IT og Apple support.
Vi har gennem tiden udviklet vores virksomhed fra tilbyde Apple support til nu også at tilbyde IT support. Vi har stor kendskab til og erfaring med at supportere virksomheder og organisationer i hele Danmark, hvor vi tilbyder en bred vifte af løsninger inden for IT og Apple.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder lige her.Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt
Teknologien har det med at drille, når vi mindst venter det. Derfor tilbyder vi døgn-support, således din virksomhed hverken taber tid eller penge i sådanne situationer. Kontakt os blot og vi fixer fejlen hurtigst muligt.Vores vision og passion
Drivkraften bag MP-Phonefix er en passion for Apple-produkter og IT. En drengedrøm er blevet til virkelighed, hvorfor vi også vil gøre vores allerbedste for, at du og din virksomhed får den bedste service og løsning, når I har været i vores hænder.
Vi bestræber os på hver dag at gøre vores kunder 100 % tilfredse. Det er vores kunder, og deres behov, der er i centrum i enhver situation.Vores produkter
Vores produkter er af bedste kvalitet, hvorfor vi kun benytter os af de bedste reservedele. Vi bruger udelukkende original kvalitet og grade A+.
Vi tilbyder desuden 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, og varer en reparation mere end to timer, stiller vi selvfølgelig et tilsvarende produkt til rådighed.


MP-Phonefix Team

Nea PhoManaging Director
Tlf: +45 20 66 33 68
Mail: np@mp-phonefix.dk
Hoang Dung LeSenior IT Consultant
Tlf: +45 93 94 27 72
Mail: hd@mp-phonefix.dk
Kasper SkydtTechnician
Tlf: +45 60 17 43 98
Mail: ks@mp-phonefix.dk
Rundell AtoGraphic & Web Designer
Tlf: +63917 807 5537 Mail: rundell@mp-phonefix.dk
Thien PhoTechnician
Tlf: +45 22 39 73 77
Mail: tp@mp-phonefix.dk