ftop1ctop3mtop1

Om MP-Phonefix

Hvem er vi?

Hos MP-Phonefix er vi førende eksperter i support af mobile enheder til privatpersoner og virksomheder.

Vi har indtil nu kun beskæftiget os med Apple-produkter, men kan i dag også varetage reparationer af andre mobile enheder som fx Samsung. Derudover tilbyder vi nu også at overtage reklamationsretten på din iPhone.

Vi yder kvalitetsbevidst service, support og reparationer af mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur. Vi yder ligeledes også service, support og reparation af IT-løsninger, ad hoc opgaver, mm. Derudover ved vi, at teknologien kan fejle på forskellige tider af døgnet, hvorfor vi også står klar til at yde rådgivning på fleksible tidspunkter.

Som noget helt nyt er MP-Phonefix i gang med at udvikle et samarbejde med SOTI. Vi vil snarest blive servicepartnere af en platform, således vi i fremtiden kan tilbyde fuld kontrol af mobile enheder. Det vil sige, at vi snarest kan tilbyde en samlet løsning, hvor vi kan administrere, sikre, supportere og understøtte dine mobile enheder, så du ikke behøver bekymre dig om teknologiske problemstillinger og udfordringer mere.Hvad tilbyder vi?


Vi yder service, support og reparation af mobile enheder til privatpersoner og virksomheder.

Det vil sige, at vi står til rådighed for dig, hvis du fx har brug for råd og vejledning samt spørgsmål til, eller får problemer med en enhed, så hjælper vi dig videre. Vi er førende eksperter i Apple-produkter, men er ligeledes begyndt at bevæge os mere over i andre mærker også. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis din enhed fx er beskadiget. Derudover er vi fleksible og hurtige på tid og ikke mindst de billigste på markedet. Så kom enten forbi vores butik i Odense eller kontakt os direkte på tlf.nr. (+45) 60 52 88 26 eller (+45) 60 53 23 54.

Derudover kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder lige her.Vores vision og passion


Drivkraften bag MP-Phonefix er motivationen for at hjælpe andre. Vi har et brændende engagement i at yde professionel og troværdig service, således vores kunder vil opleve fuld tilfredshed med deres mobile enheder. Det vil vi sikre ved at udbedre eventuelle udfordringer og problematikker, således kunden ikke generes af disse. Vi vil altid sørge for at have leveret den bedste service og løsning, når kunden har været i vores hænder.

Vi bestræber os derfor på hver dag at gøre vores kunder 100 % tilfredse. Det er nemlig vores kunder, og deres behov, der er i centrum i enhver situation.


Vores produkter

Vores produkter er af bedste kvalitet, hvorfor vi kun benytter os af de bedste reservedele. Vi bruger udelukkende "Original kvalitet" og "Grade A".

Vi tilbyder desuden 24 måneders reklamationsret på alle reparationer af iPhones, og varer en reparation mere end to timer, stiller vi selvfølgelig et tilsvarende produkt til rådighed, ligesom vi også sørger for, at inddrage dig i processen.


Din virksomheds behov er vores behov – vi garanterer, at I er landet det helt rette sted!Information om databehandling hos MP-Phonefix

I følge EU's nye persondatalov (GDPR) er der en række nye tiltag, som virksomheder skal overholde - i den forbindelse har vi også indført tiltag, som du kan læse nærmere om her.

Hos MP-Phonefix er vi helt åbne omkring de oplysninger, som vi håndterer i forbindelse med løsning af opgaver af de registrerede personer.

Deling af data MP-Phonefix deler eller videregiver aldrig vores kundedata.

Databehandleraftaler MP-Phonefix er dataansvarlig og ikke databehandler, det vil sige, at over for kunder - som dig - er det ikke nødvendigt at oprette en databehandleraftale.

Ønsker du dine data slettet? Du kan altid få slettet dine data fra vores system, hvis du ønsker dette. Du kan kontakte Nea Pho på mail -


Dokumentation:

Kunder
Personale

MP-Phonefix Team

Nea PhoManaging Director

Mail: np@mp-phonefix.dk
Hoang Dung LeHead of IT
Apple Certified Mac Technician
Mail: hd@mp-phonefix.dk
Kasper SkydtTechnician

Mail: ks@mp-phonefix.dk
Rundell Ato, CoEGraphic & Web Administrator

Mail: rundell@mp-phonefix.dk
Thien PhoTechnician
Mail: tp@mp-phonefix.dk
Nikolaj Mastrup Consultant
Mail: nm@mp-phonefix.dk
Ida WindTechnician/Marketing controller
Mail: iw@mp-phonefix.dk